Mina reflektioner

Sommarens bästa köp, en billig klotgrill på ICA Maxi

Sommarens bästa köp måste ändå vara den lilla klotgrillen jag köpte i början av sommaren på ICA Maxi för 149 kronor, den är inte stor, men den räcker för min lilla familj och den är lätt att ta med sig, exempelvis ut på vår innegård eller till den närbelägna Skarpnäcksparken.

Grillytan är inte stor, ungefär som en vanlig stekpanna, men den räcker för en hamburgare till sonen och ett par köttbitar till hans föräldrar, ska vi bjuda fler får det bli korv. Vi har haft stor glädje av den lilla grill under hela sommaren, många enkla men goda måltider har vi ätit ute på vår innegård under sommaren, trots det trista vädret.

Jag kommer använda grillen året runt, kanske inte under vintern, men under hösten och våren kan man bjuda in någon av sonens vänner och hans föräldrar till gården en lördag eftermiddag, bjuda på korv, med tillbehör anpassade för såväl liten som stor och låta barnen leka, den stora vinsten är att man inte behöver röja upp hemma, gästerna är ju ändå bara ute på gården. Hade sonen fyllt år en annan månad än i december skulle jag t o m kunnat arrangera ett enkelt barnkalas ute på vår gård.

%d bloggare gillar detta: