Mina reflektioner

Pizzasallad på färsk vitkål

Färsk vitkålJag brukar göra en ”pizzasallad” varje söndagskväll, när den dragit några dagar i kylskåpet är den redo för servering, behovet av grönsaker till maten under veckan är därmed täckt.

Normalt gör jag min pizzasallad på den lagrade och lite mer robusta vitkålen som är den som gäller under hösten och vintern, men när jag i måndags hittade färsk vitkål på ICA Maxi Lindhagen bestämde jag mig för att prova att göra en pizzasallad baserad på färsk vitkål.

Jag gick tillväga precis som vanligt, m a o använde jag samma recept på pizzasallad, enda nackdelen var att den färska vitkålen var svårare att hyvla med osthyvel. Smaken var densamma, även om pizzasallad på färsk vitkål upplevs som mer färsk och krispig.

Written by melkerlarsson

15 maj, 2014 den 21:08

%d bloggare gillar detta: