Mina reflektioner

Semester från matlagningen – Klämgrillat surdegsbröd

Efter jobbet gick jag ner till den närbelägna Panini på Lindhagensgatan för att köpa något färdigt som jag kunde ta med mig hem och bara värma.

Jag hittade klämgrillad levain, den var naturligtvis inte grillad, det skulle jag få göra när jag kom hem, men inget mer. Jag valde en med lufttorkad skinka, mozzarella och lite annat smått och gott.

rubicson-smorgasgrillVäl hemma hamnade mitt inköp i kylen en stund, under en timme ägnade jag mig åt att röja i sonens rum, en hel del trasiga saker bortom all räddning hamnade i den stora svarta sopsäcken.

Därefter fortsatte jag ut på balkongen, där har sonen fått lagra allehanda ”fynd” han gjort ute i skog och mark, men nu börjar det bli trångt, så man måste rensa ute på balkongen då och då, sonen vill spara allt, men det går ju inte, man kan ju inte ha en skrothög ute på balkongen.

Levain, klämgrilladEfter hushållsbestyren var det dags att njuta av den klämgrillade smörgåsen, den nya smörgåsgrillen, som jag köpte på Kjell & Company för 99 kronor för några veckor sedan, åkte fram och resultatet kan jag inte klaga på, den klämgrillade smörgåsen var riktigt god.

Och jag fick semester från matlagningen!

%d bloggare gillar detta: