Mina reflektioner

Dan före dopparedagen

with 2 comments

Dan före dopparedagen åkte jag och sonen till Lötsjön och Råstasjön för att skåda fåglar och för att röra på oss inför helgen, tyvärr innebär julhelgen såväl fet mat och stillasittande, en dröm för producenterna av diabetesmediciner.

Det blev en underbar fågelskådning, ett 25-tal arter kunde vi notera i anteckningsblocket, däribland Råstasjöns vinterklassiker, Gråhäger och Vattenrall.

Allt som oftast behöver vi även handla lite mat, så även idag, idag avstod vi dock från att göra det i Mall of Scandinavia, endast en galning besöker ett sådant ”shoppinghelvete” dagen innan julafton. Vi valde istället att promenera till Stora Coop Sundby park, där var det förstås mycket folk, men mängden människor var hanterbar för såväl mig som sonen.

 

 

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jättefina bilder. Men man ser ju ingenstans att det är vinter. För mig bara positivt, slippa snöande, ishalka. Har ju verkligen varit en jättefin dag med solsken. Du har helt rätt om julfirandet. Men jag tycker man ska lägga till att det får många (önskar det vore för alla) också är en helg med tid, vilja och lust att umgås med sina nära och kära.

  Gilla

  surridurr

  23 december, 2016 at 21:25

 2. Jag gillar julen, ett break mitt i vintern när det är som mörkast. Dock avskyr jag alla dessa så kallade måsten och den så kallade julstressen, vilken jag aldrig deltagit i. För mig är julen sedan barndomen liktydigt med utevistelse och avkoppling där jag deltar i det som intresserar och passar mig.

  Gilla

  melkerlarsson

  23 december, 2016 at 21:35


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: