Mina reflektioner

Idag började bokrean

with 2 comments

Aspuddens bokhandelIdag började Bokrean, på lunchen svängde jag förbi en bokhandel som ligger nära jobbet, köpte en kokbok och en fågelbok, mer blev det inte.

Bokrean är inte riktigt vad den har varit, det är få gånger man hajar till när man hittar en bok på rean numera,  i de flesta fall är det specialutgåvor som är upptryckta just för bokrean, dessutom skiljer sig utbudet inte så mycket mellan butikerna, de är näst intill samma böcker man hittar oavsett om man besöker bokhandeln eller stormarknaden.

Written by melkerlarsson

22 februari, 2017 den 19:17

Publicerat i Barn, Butiker, Matbutiker

Tagged with , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag har slutat köpa kokböcker. Jag insåg att den kokbok jag använder mest är Bonniers ”Stora kokboken” som jag fick av min mamma när jag flyttade hemifrån 🙂 Vill jag ha något annat än basrecept så letar jag på nätet och om jag hittar något bra recept skriver jag ut det. Det börjar bli några pärmar med recept i plastfickor nu. Mina alldeles egna kokböcker 😉
  Fågelböcker har jag ett antal av. Även där har jag ett egentillverkat exemplar. Eller egentligen ett halvfärdigt. Under en period klistrade och klippte jag och skrev egna texter som jag sammanställde från diverse andra böcker. Vilket engagemang 😉 Jag tittar i den ibland och ler åt min dåvarande energi 🙂

  Gillad av 1 person

  ibod11

  23 februari, 2017 at 08:46

 2. Jag är en ”kokboksgalning”, har väldigt många, gillar att bläddra och inspireras, men ”baskokbok” typ ”Stora kokboken” eller ”Vår kokbok” måste man ju ha. Jag hittar många recept på nätet men dessa läser jag igenom extra noga innan jag använder dom, en del är dessvärre inte helt kompletta. Jag har precis som du samlat en massa recept genom åren, idag har jag scannat in de flesta, så jag har kunnat kasta pappersversionen.

  Gilla

  melkerlarsson

  23 februari, 2017 at 21:42


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: