Mina reflektioner

Varmfronten blev kallfronten

with 2 comments

Bostadsrättsföreningen jag bor i heter Varmfronten, men idag har det varit allt annat än varmt i kvarteret, efter ett planerat elarbete i närområdet försvann värme och varmvatten, elen kom dock tillbaka som den skulle.

Så ikväll har vi gått runt och huttrat här hemma, dessutom behövde sonen duscha, så jag fick koka upp vatten och blanda detta till lagom temperatur med kallvattnet i en hink, sedan fick sonen hälla vattnet över sig portionsvis, jag kommer att få duscha på samma sätt i morgon bitti. Värme och varmvatten lär inte återkomma förrän under morgondagen, jag hoppas verkligen att så blir fallet.

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. De kunde ju lämpligen ha planerat in det en lite varmare månad. Men det är ju ur svårigheter som lösningar föds och det mesta brukar ordna sig. Jag skulle nog ha använt en vattenkanna med stril för att få till något som lite liknar en dusch 😉

  Gilla

  ibod11

  8 mars, 2017 at 20:23

  • Vi gjorde så i sommarstugan under 60-talet när jag var liten, en stor vattenkanna med stril, men bor man i lägenhet så ingår liksom inte vattenkanna i standardutrustningen, sonen tyckte i alla fall att det var ett kul sätt att tvätta sig på. Sedan några timmar är dock värme och varmvatten tillbaka, den enda som inte brytt sig är katten, men har ju en lurvig och tjock päls som jag sneglade avundsjukt på i går kväll.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   8 mars, 2017 at 20:29


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: