Mina reflektioner

En solig dag i Nackareservatet

with 2 comments

Till skillnad från gårdagen så var det idag ett riktigt behagligt väder med solsken, relativt vindstilla och en temperatur kring 10 – 12 grader. Dagen var m a o som gjord för en långpromenad och det blev det, när jag kom efter sju timmar hade jag gått närmare 2,5 mil.

Idag promenerade jag i det närbelägna Nackareservatet och vidare till Erstavik, det blev såväl fågelskådning som ormskådning, invid en väg såg jag tre huggormar som precis som jag njöt av solen och värmen.

När jag kom hem möttes jag av en katt som uppenbarligen tyckte att jag varit borta för länge, jag fick bära omkring på honom en bra stund innan han kände sig fullt ut kompenserad. Därefter gjorde jag misstaget att sätta mig i soffan en stund, men det skulle jag inte ha gjort, det var svårt att komma upp ur soffan, kroppen stelnade liksom till å jag blev sittande en bra stund innan jag till slut tog sats och reste mig från soffan.

Annons

Written by melkerlarsson

23 april, 2017 den 19:15

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Visst är det så, har man hållit i gång en lång stund så är det farligt att sätta sig ner 😉 Men å andra sidan tycker jag du gjort rätt för att sitta lite och pusta efter den promenaden!

  Gillad av 1 person

  Anneri

  23 april, 2017 at 19:21

 2. De där sofforna, de är bedrägligt sköna och gör allt för att få oss att glömma plikter och måsten 😉 Jag tycker att du var väl värd en stunds vila efter en lång, skön men krävande promenad.

  Gillad av 1 person

  ibod11

  24 april, 2017 at 14:45


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: