Mina reflektioner

Säsongspremiär på Gröna Lund

with 4 comments

Idag öppnade Gröna Lund för säsongen, inget som jag gått och längtat efter, men det har sonen gjort sedan dom stängde i september, så det fanns ett uppdämt behov hos honom att få åka berg- och dalbanor å allehanda andra obehagliga åkattraktioner.

Jag har åkt berg- och dalbana en gång i mitt liv, det var i de övre tonåren för ca 40 år sedan, det blev en tur inte mer, det var riktigt obehagligt, sonen däremot älskar berg- och dalbanor, är köerna obefintliga kan han utan att blinka åka 10 – 12 åk på en timme.

Idag blev det precis som vanligt, sonen åkte och jag stod nedanför och väntade, för att sedan följa med till nästa åkattraktion och därefter till nästa åkattraktion… m a o precis som vanligt när vi besöker Gröna Lund. Inledningsvis var köerna ganska korta, 5 – 10 minuter, så son hann med många åk i berg- och dalbanorna, efter två timmar började det tjockna till och köerna tilltog, då övergick sonen till att åka radiobilar, han hann med ett tiotal turer i dessa innan vi begav oss hemåt.

Dagens besök lär inte bli det sista besöket för säsongen, sonen har Guldkort = fri entré å fria åk hela säsongen, jag har årskort på Aquaria = fri entré även till Gröna Lund, men inga fria åk, men det skulle jag för allt guld i världen inte vilja ha.

 

 

 

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vilken tur att din son nöjer sig med att åka ensam i attraktionerna och inte kräver att du ska göra honom sällskap. Nu kan ni båda vara ganska nöjda med besöket och kanske kan du vinna på chokladhjul eller bara njuta av utsikten över vatten och land.

  Gillad av 1 person

  ibod11

  29 april, 2017 at 18:12

 2. Åh, känner igen det där väntandet! Men kul har de, ungarna och kanske det är det viktigaste. Lite väntande fick man stå ut med.

  Gillad av 1 person

  Anneri

  29 april, 2017 at 18:14

 3. Som barn var jag lika galen i att åka alla attraktioner – men det växte bort. Så jag skulle gjort samma val som du, tålmodigt stått på backen och sett på,

  Gillad av 1 person

  surridurr

  29 april, 2017 at 21:13


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: