Mina reflektioner

Två underbara dagar på Sånga Säby

with 2 comments

Efter två dagars konferens på Sånga Säby ute på Mälaröarna är jag återigen hemma i hemmets lugna vrå, borta bra men hemma bäst.

Jag har varit på mängder av konferensanläggningar genom åren, men aldrig tidigare på Sånga Säby, men besöket gav mersmak, en fin miljö, bra rum och utsökt mat. När det kommer till bra mat är det nog ett måste för en konferensanläggning, är maten dålig kan man nog lika gärna plocka ner skylten.

Gårdagens middag var superb, vit sparris till förrätt och lamm till huvudrätt, båda rätterna var utsökta, men den vita sparrisen var något extra, den rätten skulle jag nog kunna ätit mig mätt på. Trots att jag inte är någon morgonmänniska tvingade jag mig upp i tid för att hänga på låset när frukosten öppnade, en frukostbuffé är onekligen något särskilt, efter frukosten hann jag dessutom med en liten promenad utefter stränderna innan det dags att påbörja dagens session.

Sånga Säby är för övrigt den enda konferensanläggning som jag besökt som har en traktor uppställd vid infarten, men är LRF (Lantbrukarnas riksförbund) involverade i anläggningen måste man nog ha en traktor på uppfarten.

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Visst är det kul att komma iväg lite med jobbet ibland, men som du säger – bort bra men hemma bäst. Jag tycker absolut att traktorn gör sig bra där, med sina matchande pelargoner 😉

  Gillad av 1 person

  Anneri

  1 juni, 2017 at 21:28

 2. Det bästa med hotellvistelser är frukosten. Tyvärr orkar magen oftast inte lika mycket som ögonen men om det är bra standard så är totalupplevelsen med syn och smak härlig.
  Kul att du fick en fin vistelse där. Är man van att bo på hotell så blir man nog lätt blasé.
  Traktorn är ju fin och säkert till glädje för många. Jag har bönder i släkten och en del blir alldeles lyriska över gamla traktorer 🙂

  Gillad av 1 person

  ibod11

  2 juni, 2017 at 07:59


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: