Mina reflektioner

Det blev minigolf idag

with 3 comments

Idag blev det en minigolfdag för mig och sonen, vi tog bussen hemifrån till Tyresö centrum varifrån vi promenerade några hundra meter till Tyresö bangolfs lummiga minigolfbanan.

Idag spelade vi två varv på banan, resultatet blev synnerligen rättvist, jag vann den första rundan och sonen vann den andra rundan, vilket var en av de första gångerna han vann mot mig i minigolf, gissa om sonen var nöjd med dagen.

Dagen avslutades med lite shopping i Tyresö centrum, tre tunna bomullströjor till sonen på Kap-Ahl, en sväng in på Systemet och matinköp på Stora Coop.

Written by melkerlarsson

4 juli, 2017 den 21:00

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Du får nog se upp framöver. Nu kommer sonen successivt att byta plats med dig och du lär dig snart lika mycket av honom som han av dig. Jag och mina barn har passerat den gränsen för länge sedan och numera rådfrågar jag oftare dem än de mig 😉

  Gillad av 1 person

  ibod11

  5 juli, 2017 at 20:58

  • Jo, den utvecklingen är jag lite beredd på, hann uppleva den utvecklingen med min mamma trots att hon gick bort tidigt, jag var 43 när jag skaffade barn, medans min mamma och pappa var 24. Men redan nu finns det saker han kan berätta för mig som jag inte känner till.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   5 juli, 2017 at 21:06

 2. […] jag och sonen efter att ha spelat minigolf i Tyresö besökte Tyresö centrum och köpte några tunna bomullströjor till sonen på Kap-Ahl fick jag […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: