Mina reflektioner

Ibland blir det en extra god frukost

with 2 comments

Ibland, när man har lite extra tid, blir det en extra god frukost, idag var det en sådan dag, jag gjorde pocherade ägg till min frukostmacka.

Det finns säkerligen många olika sätt att göra pocherade ägg på, jag gör mina pocherade ägg på ett lite annorlunda sätt:

  • Smält margarin/smör i en teflonkastrull
  • Knäck äggen i en kopp och låt dessa försiktigt glida ner i kastrullen, helst utan att gulan spräcks
  • Addera en matsked vatten och lägg på locket och låt äggen ångkoka några minuter

Smörgåsen då?

  • Jag brer rejält med färskost på denna, samt lägger på några skivor rökt skinka eller salami och toppar med de pocherade äggen.

 

Written by melkerlarsson

4 juli, 2017 den 09:52

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ser gott ut, men kanske behövs en haklapp när äggulorna börjar rinna 😉

    Gillad av 1 person

    ibod11

    4 juli, 2017 at 18:56

    • Man väljer själv, får äggen puttra lite längre behövs ingen haklapp, jag äter fö denna goda smörgås med kniv å gaffel

      Gillad av 1 person

      melkerlarsson

      4 juli, 2017 at 19:16


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: