Mina reflektioner

På lördag är det Grand Prix Raggarbil vid Vegabaren

with 3 comments

Nu på lördag, den 26 augusti, är det Grand Prix Raggarbil vid Vegabaren i Haninge, att jag som såväl saknar bil och körkort gillar gamla bilar känns ju tämligen långsökt.

Men vem imponeras inte av det engagemang som ligger bakom alla dessa minutiösts renoverade bilar, krom som man kan spegla sig i, bilar som är renoverade så att de näst intill är i nyskick, å sedan sonens favoriter, råttsofforna. Jag kan verkligen rekommendera ett besök vid Vegabaren nu på lördag, Vegabaren i sig kan även den rekommenderas, men är man bara ute efter att äta så bör man nog välja en annan dag än nu på lördag.

Written by melkerlarsson

20 augusti, 2017 den 05:49

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Många delar ditt intresse, så lär inte bli insam där. Personligen tycker jag bilarna och framförallt kulturen runtomkring är rätt så …….. nja, ska inte säga ordet. Säger istället att jag gillar dig som bloggvän men delar inte just detta intresse. Ha det så bra!😊

  Gillad av 1 person

  surridurr

  20 augusti, 2017 at 21:27

  • Är egentligen inte särdeles intresserad av bilar, men raggare är idag inte vad dom var en gång i tiden, jag känner mig som snart 55 år ung när jag går runt och tittar på bilarna. De flesta bilar ägs i dag av pensionärer, få unga personer har råd eller intresset för att äga och satsa pengar på en 50-tals bil.

   Gilla

   melkerlarsson

   20 augusti, 2017 at 21:37

   • Har många gånger träffat raggare här hemma, ibland hamnat på samma fester, samt att de invaderar hela stan en gång om året. De är verkligen i alla åldrar. Alla är inte lika, det skulle vara fel av mig att påstå. Men min erfarenhet hittills är att även de som är i din och min ålder biologiskt inte mentalt har nått ett endaste år över 16. Sett på privat fest där några av dem varit inbjudna som super skallen i bitar, sitter och halsar ur vinflaskor, somnar av fylla, spyr över middagsbordet där vi sitter och äter……… Jag vet, alla är inte så. Men den erfarenhet jag har av dem är inte till deras fördel. Men jag vill inte lägga sordi på ditt intresse och vilja åka dit och kolla på bilarna. Såklart du ska göra det. Färgas inte av mina negativa tankar här😎

    Gilla

    surridurr

    20 augusti, 2017 at 22:20


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: