Mina reflektioner

NK julskyltning

with 3 comments

I helgen tittade jag och sonen förbi NKs julskyltning, i år var temat Fanny och Alexander, detta med anledning av att Ingemar Bergman skulle ha fyllt 100 år nästa år.

Jag och sonen hade dock delade uppfattningar om huruvida årets upplaga av julskyltningen var sevärd, sonen jämförde den med tidigare år och var inte så nöjd, jag som sett Fanny och Alexander flera gånger tyckte om den, men man kan ju inte alltid tycka lika.

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag får rysningar när jag tänker på den filmen. Den började bra men blev otäck efter ett tag så jag håller nog med din son i det här fallet. Jag vill att julen ska handla om tomtar och glädje och inte om barnmisshandel, som blev mitt minne (kanske lite orättvist) av den filmen. Men de flesta kanske kommer ihåg de trevligare scenerna och tycker att den gav en fin julstämning. Hur som helst så är det alltid kul med julskyltning och julmarknad 😀

  Gillad av 1 person

  Ibod11

  28 november, 2017 at 20:45

  • Jo, ungefär så minns jag den också, samma gjorde även flera andra lite äldre föräldrar framför skyltfönstrena. Barnen och de yngre föräldrarna har ju dock ingen relation till filmen.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   28 november, 2017 at 21:32

 2. Jag har aldrig sett filmen och har aldrig velat se den heller.
  Julskyltningarna hos NK fick mina barnaögon att häpnas an hänförelse de gånger vi åkte till stora staden för att kolla. Jag tyckte det var det vackraste man kunde få se. Men nu är det väl så att det behöver inte vara alltför mycket glitter och glans för att en 4-5-årings ögon ska tindra ikapp.

  Gilla

  surridurr

  29 november, 2017 at 21:34


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: