Mina reflektioner

En kylig arbetsdag

with 2 comments

Idag var det åter utomhus jobb som stod på programmet, kanske inte den lämpligaste dagen för utomhusjobb, i morse var det – 13 och det blev inte särdeles mycket varmare under dagen. Å andra sidan ska man inte klaga, det är skönt att komma ut och det finns ganska många yrkesgrupper som jämt befinner sig utomhus.

Snön som kom förra veckan ställde dock till en hel del problem då många av de saker jag ska inventera befinner sig på marknivå, så på många ställen fick jag skrapa på marken ordentligt med vinterkängorna för att se om det fanns några så kallade kupolplattor vid påstigningspunkten vid busshållplatsen eller om det fanns en kontrastmarkering utefter kanten.

En av bussterminalerna jag besökte var den i Jakobsberg, då stora delar av denna ligger inomhus var det en välbehövlig paus inne i värmen, jag passade även på att ta en kortare sväng i mina gamla barndomskvarter i Jakobsberg, mycket är sig likt men minst lika mycket är förändrat sedan jag lämnade Jakobsberg i skiftet mellan 70- och 80-talet. Under 90-talet gjorde jag dock under några år comeback i Jakobsberg, men lämnade återigen Jakobsberg efter några år.

Written by melkerlarsson

22 januari, 2018 den 16:23

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Omväxling är väl en sådan sak som gör jobbet lite mer intressant kan jag tänka mig – men kanske inte alla dagar (-13 grader känns kanske lite väl kallt om en ska vara ute hela dagen).

    Gilla

    Anne

    22 januari, 2018 at 21:08

  2. […] en del bilder på lite annorlunda betongsuggor, ofta har dessa en lokal prägel, men inte alltid. När jag i veckan besökte Jakobsbergs centrum noterade jag att man där har betongsuggor inspirerade av Järfälla kommuns vapen med ett […]

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: