Mina reflektioner

En dag ute i verkligheten

with 3 comments

Även idag blev det en dag ute i verkligheten, det är mycket som ska besiktigas och kontrolleras, inte mig emot, jag gillar att vara ute och röra på mig.

Idag rörde jag mig mestadels i de norra delarna av staden, främst i Bromma och Solna, men det blev även en avstickare till Kista för att provåka den självkörande bussen som går där sedan ett par veckor tillbaka, mer om den i ett kommande inlägg. Jag avslutade dagen med att handla på Coop Forum i Bromma, till min glädje hittade jag några nya sorters bön- och grönsakskonserver, jag gillar konserver, de har lång hållbarhet och kräver ingen kylförvaring. Dessvärre har utbudet av konserver reducerats till förmån för djupfryst, jag kan hålla med om att ex frysta haricots verts smakar betydligt bättre än motsvarande på burk, men det finns mycket som går alldeles utmärkt att sälja som konserv.

Written by melkerlarsson

8 februari, 2018 den 17:11

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Håller med dig när det gäller konserver. Självkörande buss? Det låter intressant.

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  8 februari, 2018 at 19:53

 2. Kul med omväxling i arbetet och att få komma ut lite emellanåt måste vara en bonus 🙂 Jag har läst några artiklar om självkörande bilar och det låter väldigt spännande men samtidigt lite läskigt och då tänker jag på hackerattacker och vilket kaos det skulle kunna bli.

  Gilla

  ibod11 - Ingrid

  8 februari, 2018 at 21:38

 3. Vet du att idag hände mirakel i kollektivtrafiken. Blev så positivt överraskad och glad så jag inte kunde hålla tillbaks ett fnitter.
  Wow
  Min första buss kom i tid och kunde därmed ansluta till nästa buss i tid. Inga elavbrott eller andra orsaker till stopp i t-banan. Visserligen ”skrammeltåg” som är öronbedövande smärtsamma. Framme i tid till att hoppa på nästa skrammeltåg. OCH framme i tid enligt SL s teseplanerare!!!! Detta måste ha varit första gången på väldigt lång tid.

  Gillad av 1 person

  surridurr

  8 februari, 2018 at 21:51


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: