Mina reflektioner

En lyxig start på dagen

with 2 comments

När jag klev upp i morse såg jag att det möte jag skulle på morgonen hade kortats av och skulle börja en timme senare än tänkt, så jag kunde ta det betydligt lugnare på morgon än jag är van vid.

När sonen gått till skolan kunde jag i lugn och ro följa skidorna på TV, det kändes nästan som en helgmorgon, när Kalla gått i mål som tvåa kunde jag i sakta mak packa ihop mina saker och bege mig i väg till mitt möte.

Morgonens sändning var faktiskt den första tävling från årets OS som jag verkligen följde, det har inte blivit så mycket OS för min del, jag har samtliga kanaler som OS visas på, men det blir lite konstiga sändningstider när tävlingen pågår på andra sidan jordklotet och när man arbetar kan man ju inte sitta uppe på nätterna eller stanna hemma hela förmiddagen för att titta på sport. När jag var yngre hände det att jag tog semester under stora mästerskap, men idag skulle jag inte komma på tanken att göra det.

Written by melkerlarsson

15 februari, 2018 den 11:31

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det är roligt att titta men även om jag har möjlighet så tittar jag inte på allt. Jag skulle inte heller stanna uppe på nätterna för tävlingarnas skull och dagtid väljer jag det jag är mest intresserad av. I dag var det en rolig OS-dag 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  15 februari, 2018 at 20:30

 2. Nej jag tycker i och för sig det är kul med skidor på TV men inte så kul att jag skulle offra nattsömnen eller jobbet för det!

  Gillad av 1 person

  Anne

  15 februari, 2018 at 21:17


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: