Mina reflektioner

Idag besökte jag och sonen Skansen

with 3 comments

Idag besökte jag och sonen Skansen, jag förnyade mitt årskort och därefter strövade vi runt på ett kyligt men vintervackert Skansen, såväl jag som sonen föredrar att besöka Skansen utanför högsäsongen och vi har ju årskort så vi springer där för jämnan.

Vi besökte såväl byggnaderna som djuren, idag blev det dock mest djur, vid berguvens voljär matade sonen precis som vanligt fåglar ur handen, blåmes, nötväcka, stadsduva och talgoxe, även en ekorre som var sugen på solrosfrön dök upp. Vi såg alla djur som är vakna på vintern förutom uttern som höll sig gömd. Emellanåt gick vi in och värmde oss i byggnaderna, exempelvis järnhandlarbostaden, sonen ville med hänvisning till att det är sportlov nästa vecka dock inte besöka skolan (Väla skola), sonen passade dock på att testa en spark vilka inte är särdeles vanliga i Stockholmsområdet.

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. En fin gammal spark.😊 Jag åkte mycket spark när jag var barn. Då plogade de inte vägarna inne i staden där jag bodde, så vi kunde åka överallt, så skoj. Skansen var det många år sedan jag besökte, nog på sin plats med ett besök.

  Gillad av 1 person

  John

  25 februari, 2018 at 23:23

 2. Turene deres ser så koselige ut! Du har en heldig sønn og du byr på kvalitetstid sammen. Takk for at jeg får lese, se bilder og få følelsen av gode øyeblikk barn og voksen imellom.

  Gillad av 1 person

  Helene Aspergerinformator

  26 februari, 2018 at 15:15

 3. […] När jag och sonen under sportlovet besökte Skansen såg jag något jag inte sett på länge, en björkvisp, sådana gjorde man på våren av björkris som man skalade bort barken i från, detta gör man enklast under våren. […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: