Mina reflektioner

Ett trist väder, så det fick bli en promenad på stan

with 4 comments

Idag var det grått och därmed ett riktigt trist väder, så sonen och jag åkte in till stan för att vi skulle få röra på oss lite grand, för att sitta inne en hel dag kommer inte på fråga.

Vi klev av vid Hötorget och promenerade genom Brunkebergstunneln mellan Sveavägen och Birger Jarlsgatan, på Birger Jarlsgatan vräkte snön över oss, men det var inte blötsnö, snarare kändes det som någon hällde strösocker över oss, snökornen studsade på oss, nästan som hagel i miniatyr. Tack och lov upphörde snön ganska så fort, så vi travade vidare, uppe vid Odenplan tittade vi in i Gustav Vasa kyrka som nyligen återinvigts efter att ha varit stängd för renovering under 1 1/2 år, ett vackert kyrkorum, även om vi inte är religösa kan vi uppskatta kyrkobyggnader.

Promenaden avslutades vid Fridhemsplan där vi handlade på Coop Daglivs, vi köpte bland annat god salami från delikatessdisken, sonen börjar uppskatta detta med att handla från de manuella diskarna alltmer, en utveckling som jag som pappa uppskattar.

Annons

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Så fint bybilde! Her er det også grått i dag, men jeg finner fargene på bygningen, som du. Ønsker dere en fin lørdagskveld.

  Gillad av 1 person

  Helene Aspergerinformator

  10 mars, 2018 at 17:54

 2. Stockholm är en vacker stad!
  Här har det, tack och lov, inte kommit mer snö idag. Även de små mängder du beskriver skulle ha gjort mig rejält nedstämd 🙂

  Gillad av 1 person

  Anne CE

  10 mars, 2018 at 18:40

 3. […] När jag och sonen igår promenerade i stan noterade vi att en del restauranger redan ställt ut möblerna på uteserveringen, lite väl optimistiskt, men det ger ändå en föraning om vad som komma skall – våren! […]

  Gilla

 4. De vackra färgade husen uppväger det trista vädret, på fotot.😊

  Gillad av 1 person

  John

  11 mars, 2018 at 09:13


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: