Mina reflektioner

Många kilometers promenad i Nackareservatet

with 3 comments

Idag tog jag och sonen en längre promenad i Nackareservatet, men vi började med att fylla på med mat vid vår lilla fågelmatning, vilket även andra gör, förhoppningsvis är det här sista gången vi behöver göra det den här vintern, men även om snön börjat smälta bort är det riktiga vårvädret långt borta.

Vi hängde upp en förpackning med nötter, samt noterade att den hemlagade fågelmaten jag hängde upp för ett par veckor sedan nu tagit slut, den föll uppenbarligen fåglarna i smaken.

Vi styrde stegen in i Nackareservatet, så särdeles många fåglar såg vi inte, förutom de vanliga vinterfåglarna såg vi bland annat Duvhök. Inne i stan har snön näst intill försvunnit, hemmavid är den på väg att försvinna, men i skogen låg den kvar, det var väl enkom i slutningar i söderläge den hade försvunnit helt annars låg det ca 5 – 10 cm snö nästan överallt.

Efter 11 – 12 kilometers promenad kom vi fram till Sickla köpkvarter, förutom mat köpte vi såväl Aftonbladets och Expressens magasin om fotbollsallsvenskan som drar igång på påskdagen.

Written by melkerlarsson

24 mars, 2018 den 15:15

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Härligt med en långpromenad. Här blåser det isande kalla vindar så någon långpromenad är det inte tal om, inte alls behagligt!

  Gillad av 1 person

  Anne CE

  24 mars, 2018 at 15:39

 2. Jeg er så takknemlig for turene deres!

  Gillad av 1 person

  Helene Aspergerinformator

  24 mars, 2018 at 19:15

 3. Håller med Helene ovan och det är väldigt trevligt och inspirerande att läsa om era utflykter och promenader. Tack för alla tips! Själv ser jag mer fram emot slutspelet i Champions League än Allsvenskan. Ni tittade på vänskapsmatchen mot Chile igår förstår jag.

  Gillad av 1 person

  Eva

  25 mars, 2018 at 10:57


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: