Mina reflektioner

En dag med nödvändiga inköp

with 3 comments

Idag behövde jag handla en hel del saker, inte mat för det gillar jag att handla, det handlade mer om saker som behöver fixas här hemma, såsom en termostat till ett element som gått sönder och behöver bytas, olja för att smörja fönsternas handtag och låsanordningar, samt ett nytt dammsugarmunstycke för att effektivisera städningen här hemma.

Så jag tog tunnelbanan till Slussen och buss 474 ut till Värmdö marknad, för Biltema hade allt jag behövde, ja nästan, för den typ av termostat jag behövde hade dom inte, så en sådan fick jag gå in och köpa på nätet när jag kommit hem. För en gångs skull följde jag inköpslistan när jag besökte Biltema, vilket generellt är svårt för oss män att göra, man hittar alltid något man inte visste att man behövde, men denna gång var jag fokuserad och inget onödigt hamnade i kundkorgen. Det blev även en sväng in på Stora Coop för att komplettera matförråden, där hamnade dock en del oplanerade saker i kundkorgen, såsom ett ritblock till sonen, han ritar mycket, främst kartor, så nu vet jag att han har papper för ett tag framöver.

På vägen till tunnelbanan såg jag för övrigt ett vårtecken, en traktor som ägnade sig åt grus- och sandupptagning, hoppas att det innebär att det inte kommer någon mer snö.

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ha ha… känner igen det där med män och Biltema. Men ska väl inte vara så styv i korken, det finns faktiskt butiker som har samma effekt på mig 😉

  Gillad av 1 person

  Anne CE

  31 mars, 2018 at 17:58

 2. Det var bra gjort av dig. Du, ett erbjudande till dig. Om jag hittar något slags nervgift att spruta in i brevlådeinkastet hos grannen mitt emot……..och ……..skulle du då kunna tänka dig att köpa den lägenheten….och skulle du då kunna tänka dig ett styrelseuppdrag i föreningen?
  Kramis

  Gillad av 1 person

  surridurr

  31 mars, 2018 at 23:15

 3. Alla vårtecken är välkomna t.o.m. en traktor.

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  1 april, 2018 at 19:28


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: