Mina reflektioner

Nu ska det ätas ägg

with 2 comments

Ägg äts det i princip varje morgon här hemma, så även under påskhelgen.

Enda skillnaden mot alla andra dagar är att jag låter några lökskal koka med, ju fler lökskal ju mer gula/orangea (brandgula) blir äggen. Lökskal har jag samlat på mig under några veckor, förvara dom gärna i en burk, men inte med tättslutande lock för då torkar dom inte (risken för att de möglar är påtaglig). Om man nu inte hunnit lägga undan lökskal kan man alltid plocka åt sig en näve lökskal i butiken, det brukar ju ligga gott om lökskal runt den gula löken i lösvikt.

Ägg kokta med lökskal

Written by melkerlarsson

31 mars, 2018 den 07:14

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vilket kul tips. Det måste jag också göra. Trevlig fortsättning på helgen!

    Gillad av 1 person

    Eva

    31 mars, 2018 at 11:02

  2. Smart tips….

    Gilla

    surridurr

    31 mars, 2018 at 23:28


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: