Mina reflektioner

Idag besökte jag och sonen Skansen

with 2 comments

Idag besökte jag och sonen Skansen, det är alltid lika underbart att besöka Skansen, då vi är där ofta har vi sedan tio år tillbaka årskort, det tjänar vi in på ett par besök och när det är kö glider vi förbi dessa.

Precis som förväntat blev det en underbar dag, även om ett kortvarigt regn och åskväder byggdes upp medans vi var på väg, men när regnet upphört efter fem minuter visade sig den blåa himmeln snabbt, men det var blåsigt under dagen, rejält blåsigt. Då det var en relativt sval dag visade djuren upp sig från sin bästa sida, de var aktiva, en varm sommardag ligger dom bara i skuggan = det händer inte särdeles mycket.

Idag såg vi busiga björnar, pigga vargar och mängder med Vitkindade gäss med gässlingar runt om på Skansen, men dessvärre märktes även den torra väderleken även på Skansen, det var många brunbrända gräsmattor kring de kulturhistoriska byggnaderna.

Annons

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Så bra att det i alla fall kom lite regn även till er. Kanske inte tillräckligt men bättre än inget. Det är nog mer på gång verkar det som.
  Väldigt fina bilder. Härligast är den med badande, lekande björnar. Jag gillar när djur ser ut att trivas 😀 även om jag har lite dubbla känslor inför att stänga in dem. Men jag är övertygad om att Skansen tar väl hand om sina djur

  Gillad av 1 person

  Ibod11 - Ingrid

  20 juni, 2018 at 09:32

 2. Gåsungarna ser för roliga ut där de lufsar fram. 😀 Fina bilder!

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  20 juni, 2018 at 23:03


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: