Mina reflektioner

En heldag i Slottsskogen

with 4 comments

Första hela dagen i Göteborg, tisdagen, tillbringade jag och sonen i Slottsskogen med omnejd, vi började med att spela minigolf, därefter besökte vi Göteborgs Naturhistoriska museum innan vi avslutade besöket med att titta på pingvinerna och knubbsälarna.

Vi började med att besöka Slottsskogens äventyrsgolf som vi hittat på nätet redan innan vi reste till Göteborg, banorna motsvarade våra förväntningar mer än väl, de var betydligt svårare än de sk äventyrsgolfbanor vi spelat på tidigare och därmed betydligt roligare då det blev en utmaning för såväl mig och sonen. Vi gick två rundor, men på grund av värmen tog vi en drickapaus i skuggan innan vi körde runda två. Vi uppskattade bangolfen i Slottsskogen så mycket att vi kom att återvända dit även under torsdagen, enligt sonen var banan roligare än Liseberg, en kommentar som uppskattades av personalen.

Därefter styrde vi stegen mot Naturhistoriska museet för att bese deras paradnummer, den stora afrikanska elefanten och världens enda uppstoppade blåval, det blev en välbehövlig paus från värmen när vi klev in i det relativt svala museet, det finns så mycket att säga om besöket på naturhistoriska museet att jag spar det till ett eget inlägg.

Besöket i Slottsskogen avslutades med en runda till den lilla djurparken där vi fokuserade på pingvinerna (Humboldtpingviner) och Knubbsälarna där vi fick se en mycket underhållande sälmatning, där pigga och lite tjuvaktiga knubbsälar försökte nalla åt sig en eller annan extra fisk.

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det tror jag att personalen tyckte om. Roligare än Liseberg är högst möjliga poäng 😀 Nu får jag hemlängtan igen. Har bott i Mölndal och Kungsbacka i 25 år. Blir spännande att se ditt inlägg om Naturhistoriska.

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  30 juni, 2018 at 22:23

 2. Helt fantastiskt att din son får vara med om detta.
  Krmis

  Gilla

 3. Det måste kännas bra även för dig att din son är så nöjd och glad. Kul att ni hade det fint 🙂

  Gilla

  Ibod11 - Ingrid

  1 juli, 2018 at 11:46

 4. […] jag och sonen i förra veckan besökte Göteborg och slottsskogen behövde vi en välbehövlig paus från värmen, så efter att vi spelat bangolf styrde vi stegen […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: