Mina reflektioner

Å nu är det pridevecka

Nu är det Pridevecka i Stockholm, i år är det dessutom Europride, egentligen inget jag bryr mig om så särdeles mycket, men den kommer att påverka oss alla på olika sätt.

Redan nu ser man prideflaggor på bussarna och på vissa tåg i Stockholmsområdet, likaså hänger det prideflaggor utanför en mängd av stadens butiker, även här hemma i Skarpnäck där ICA Nära Skarpnäck har hängt upp varannan prideflagga och varannan flagga med ICA Nära. Den dag som mestadels på ett eller annat sätt kommer att påverka oss alla allra mest är lördagen den 4 augusti, då går nämligen prideparaden genom stan, min vana trogen kommer jag att undvika Stockholms innerstad denna dag, precis som jag undviker Stockholms innerstad den 1 maj och den lördag i början av juni när Stockholms Marathon arrangeras.

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag var i Stockholm när Pride pågick för två år sedan utan att jag visste det i förväg och jag såg paraden. En otroligt häftig upplevelse. Jag är stolt över att leva i ett land där man får älska vem man vill och det var en kärleksfull stämning. Helt magiskt.

  Gillad av 1 person

  miemarie63

  3 augusti, 2018 at 18:42

 2. Skulle också undvika alla platser och gator med mycket folk. Trivs inte bland folkmassor alls.

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  30 juli, 2018 at 20:01

 3. Jag skulle göra precis som du och undvika innerstan vid dessa tillfällen. Kul att det anordnas men jag vill inte vara med 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  30 juli, 2018 at 15:05

 4. Inte heller jag ger mig ut i stan under pridefestivalens tåg. Men jag skänker ändå en god tanke till de engagerade om allas lika värde.

  Gillad av 1 person

  Surridurr, Lakritskillen

  30 juli, 2018 at 09:02


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: