Mina reflektioner

Gäss ovanför Gamla Brogatan

with 3 comments

Stockholms stad gör ju sedan några år satsningar på såväl sommargågator som sommartorg, den ursprungliga tanken var att det närbelägna torget här hemmavid, Pilottorget, skulle bli ett sommartorg, men så blev det inte.

Ska man vara kritisk till satsningen, så kan man konstatera att lejonparten av sommargågatorna och sommartorgen har lokaliserats till platser och stadsdelar som är attraktiva och har en hög status, med andra ord platser där folk vill bo och där de som redan bor där trivs väldigt bra. Huruvida det är väl använda pengar tål att diskuteras, min personliga åsikt är att pengar ska läggas där det gör störst nytta och där pengarna verkligen behövs.

Jag har passerat ett flertal av sommargågatorna och sommartorgen denna heta sommar, särskilt sommargågatan vid Gamla Brogatan fångade mitt intresse, där har man adderat konst, mängder med röda/rosa flygande gäss har hängts upp ovanför gatan och det är minst sagt effektfullt.

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ibland undrar man över satsningar – själv kan jag tycka att det vore självklart att satsa pengarna där de gör störst nytta men… kanske det finns någon tanke trots allt?

  Gillad av 1 person

  Anne

  5 augusti, 2018 at 08:36

 2. Jag kan nog instämma med dina tankar om var pengarna helst skulle hamna. Men oavsett det så är gässen en annorlunda och kul utsmyckning 🙂

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  5 augusti, 2018 at 18:27


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: