Mina reflektioner

Ett smörrebröd med en italiensk prägel

with 3 comments

Smörrebröd, den Danska nationalrätten, har jag skrivit om tidigare, men nu jag komponerat en ny variant på smörrebröd, när det kommer till smörrebröd är det egentligen bara fantasin som begränsar vad man ska lägga på rågbrödet, för ytterligare inspiration titta gärna på mina tidigare förslag, recept, på smörrebröd:

Ingredienser:

  • Mörkt rågbröd
  • Smör
  • Lufttorkad skinka
  • Rucola
  • Pesto
  • Parmesan

Gör så här:

  • Smöra brödet (skär av kanterna om dessa är hårda)
  • Lägg Lufttorkad skinka underst
  • Bygg på med rucola med pesto, tips: klipp rucolan grovt i en mugg och blanda den med peston innan du lägger den på smörrebrödet
  • Toppa med parmesan, grov eller finriven

Written by melkerlarsson

13 september, 2018 den 18:25

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Smarrigt. Bra tips med rucolan och peston.

    Gillad av 1 person

    Eva

    13 september, 2018 at 22:06

  2. Passar mig perfekt. Älskar lufttorkad skinka också. Kollade dina andra smörrebröd också. Gott!

    Gillad av 1 person

    Kristallina

    13 september, 2018 at 22:11

  3. Ingen pesto, byt ut ruccola till något annAt gott och det blir mums!

    Gilla

    Surridurr, Lakritskillen

    14 september, 2018 at 10:22


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: