Mina reflektioner

Min favoritbutik bygger om

with 2 comments

Under lunchpausen mitt på dagen vandrar jag nästan dagligen till den närbelägna stormarknaden, ICA Maxi Lindhagen, för att handla, något jag gjort sedan butiken öppnade för närmare tio år sedan.

Efter semestern har det dock varit lite stökigt, butiken bygger om och jag får anstränga mig lite extra under lunchen för att hitta kattmaten, majsen och nyponsoppan, men för mig som besöker butiken näst intill dagligen är detta inget större problem och personalen svarar mer än gärna på frågan om vad jag hittar det och det. Det har dock hänt att jag fått återvända till det övre planet när jag insett att äppeljuicen flyttat upp en våning. Jag ser dock fram emot när allt är klart, delikatessdisken lär bli större och butiken kommer att få ett butikskök, vilket kanske innebär nya smaker till lunchen eller en enklare middagsmat hemmavid.

Annons

Written by melkerlarsson

17 oktober, 2018 den 08:42

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vet precis vad du pratar om. Här är det två affärer som bygger om stort. Det är jobbigt. Allt finns på ”fel” ställe och jag har också gått ut utan kattmat. De höll precis på att flytta den hyllan.

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  17 oktober, 2018 at 16:41

 2. Under en period, när jag bodde i Östersund, byggde alla de tre affärer jag brukade handla i om. Precis samtidigt kom de på att de skulle göra detta. Visst var det kaos ett tag men det blev väldigt mycket bättre när allt var klart 🙂

  Gilla

  ibod11 - Ingrid

  31 oktober, 2018 at 05:52


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: