Mina reflektioner

Veckan som gick

with 2 comments

I söndags lämnade tvättmaskinen hemma i lägenheten in, den ville helt enkelt inte vara med längre, jag googlade på felkodens betydelse och fick reda på vad som behövde bytas.

Via google fick jag även fram priset på den trasiga delen, insåg då att en reparation skulle bli ganska så dyr och i och med att tvättmaskinen är tio år gammal var beslutet att istället köpa en ny tämligen enkelt. Så sagt och gjort, på hemvägen från jobbet i onsdags steg jag av vid Skogskyrkogården och stegade in på Elon och köpte en tvättmaskin, så i mitten på nästa vecka har jag en ny tvättmaskin hemma. Tills dess får jag hålla till godo med tvättstugan som jag normalt besöker ganska så sällan, i onsdags kväll var jag nere i tvättstugan en första gång och det lär bli ytterligare ett besök i nästa vecka för att beta av den hög med tvätt som då hunnit byggas upp. Visst är det bekvämt att ha en tvättmaskin hemma, dock är tvättstugan riktigt bra, enda problemet är ju att man blir bunden av en bokad tid.

I övrigt har det varit en rolig vecka, den inledes med ett studiebesök från Ruter i Oslo, Ruter är Oslos motsvarighet till SL i Stockholm. Norrmännen kom på måndagen, första dagen höll vi oss på kontoret där vi i teorin berättade om vårt arbete med tillgänglighet, andra dagen så var vi ute i verkligheten och visade dom stationer, tåg och fartyg. Det var roliga och givande dagar, det var inte bara dom som lärde sig något, det gjorde även vi.

Mot slutet av veckan har noterat att allt fler träd börjat ikläda sig höstskrud, men träden är ännu inte så ”höstskrudade” som på bilden nedan, men snart så.

Written by melkerlarsson

27 september, 2019 den 17:16

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kul med besök från Norrmännen. Det är alltid bra att dela med sig av erfarenheter och kanske andra infallsvinklar.
  Grattis till nya tvättmaskinen. Jag använder tvättstugan men hade tur de sista åren. Det var bara min granne och jag som tvättade. De andra två hyresgästerna hade egna tvättmaskiner. Det blir andra bullar fr.o.m. nästa vecka. Då är vi kanske fyra igen.

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  27 september, 2019 at 18:14

  • När det kommer till tillgänglighet är vi nog näst intill världsledande, i alla fall enligt norrmännen 🙂

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   27 september, 2019 at 18:16


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: