Mina reflektioner

Efter en intensiv gårdag – en promenad i närområdet

leave a comment »

Efter att ha tillbringat en större del av gårdagen inomhus såg jag verkligen framemot utevistelse idag, gårdagen var mycket trevlig med såväl brunch som tillställning på kvällen, men mitt behov av att röra på mig och utevistelse blev inte riktigt tillfredsställt.

Idag blev det en promenad i närområdet, där jag stannade till för att skåda fåglar och som vanligt tog en sväng in på världsarvet Skogskyrkogården och Skarpnäcks koloniområde.

På bilden ovan står två stolar och ett bord och väntar på kolonisternas första fika i den värmande vårsolens sken, hoppas att vårsolens sken infinner sig i närtid, när vi ändå inte haft någon vinter kan våren lika gärna komma direkt.

Dagens uppdatering gällande ”Guldbron” som är på väg från Kina till Stockholm, där den ska monteras vid Slussen, skeppet ligger fortfarande kvar i Medelhavet i närheten av Gibraltar och inväntar bättre väder för den fortsatta resan mot Stockholm, se fartygets aktuella position. Kan bara konstatera att fartyget med ”Guldbron” i lasten inte kommer att ankomma i enlighet med planerna, hur det blir med de planerade trafikavstängningarna har jag ingen aning om, känner stor tacksamhet över att jag inte är projektledare för montaget av ”Guldbron”, han eller hon har säkerligen mycket att grubla på just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: