Mina reflektioner

En promenad mitt på dagen

with 3 comments

Även idag blev det en promenad i närområdet mitt på dagen när jag arbetar hemma, då jag förmodligen har en lätt variant av coronaviruset med lite torrhosta, snuvig, halsont och en muskelvärk som är oerhört plågsam höll jag ett stort säkerhetsavstånd till mina medmänniskor, minst fem meter, men jag kom aldrig närmare en annan människa än ca tio meter och självklart gick jag aldrig in i någon butik etc.

Att jag promenerar mitt på dagen beror på att det lindrar muskelvärken, i alla fall för stunden, det är en befrielse att under i alla fall en timme eller en och en halv timme mildra smärtan något. Jag kommer att fortsätta att arbeta hemma tills jag är helt fri från symptom och ytterligare ett antal dagar därefter, mina kollegor möter jag i ettorna och nollornas digitala värld, exempelvis via Skype, kollegorna vill ABSOLUT inte träffa mig i det verkliga livet.

Idag blev det en promenad på Skogskyrkogården, för oss som bor i närområdet är Världsarvet inte bara en kyrkogård, den är lite som en stadspark för oss närboende. Slutligen vill jag nämna att Coronaviruset smyger sig längre ner i vårt andningssystem än en vanlig influensa som vanligen stannar i de övre luftvägarna, Coronaviruset kryper lite längre ner, vilket jag haft känningar av, så det är bra att vara observant.

Skogskyrkogården, Almhöjden

Annons

Written by melkerlarsson

25 mars, 2020 den 00:02

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det är säkert bra att du ger dig ut på promenader och det verkar inte vara någon särskild risk att smitta andra. Att viss värk blir lindrigare av rörelse känner jag till och det är en bra motivation till att verkligen ge sig ut. Ta hand om dig.

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  25 mars, 2020 at 09:04

 2. Krya på dig

  Gillad av 1 person

  Östertäljekvinna

  25 mars, 2020 at 16:25

  • Jag har nog passerat det värsta, efter sex dagar med plågsam muskelvärk och -smärta har den idag börjat ge med sig. Så kanske kan jag börja se ljuset i tunneln, jag hoppas på det.

   Gillad av 2 personer

   melkerlarsson

   25 mars, 2020 at 16:29


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: