Mina reflektioner

Björkpollen i luften

with one comment

I år startade pollensäsongen ovanligt tidigt, redan i månadsskiftet januari – februari fick jag börja äta allergitabletter, för redan då fanns det pollen av Alm och Sälg/Vide.

Jag började med andra ord började jag äta allergitabletter ungefär en och halv månad tidigare än normal, normalt brukar jag börja äta allergitabeller först i mitten mars, detta för att vara beredd när björkpollensäsongen kommer i gång. I år kom även björkpollensäsongen igång ovanligt tidigt, redan för några dagar sedan uppmättes låga halter av björkpollen i Stockholm, vilket är flera veckor tidigare än normalt. Att björkpollen finns i luften har minst sagt känts de senaste dagarna, under tiden jag var påverkad av coronaviruset kamouflerade uppenbarligen viruset min allergi då coronaviruset var betydligt värre än allergin.

För min del är dock pollenallergin dagens i-landsproblem, värre än så är det inte, pollenallergin påverkar inte mitt liv i någon större utsträckning. Jag vet dock att andra lider stort, så då kan jag bära mina små problem och de konsekvenser det ger.

Written by melkerlarsson

6 april, 2020 den 16:59

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. jag är väldigt glad för att jag har sluppit känna av någon pollenallergi eller någon allergi över huvud taget. Det är tur att det finns mediciner som förhoppningsvis hjälper bra för de flesta pollenbesvär.
    Fin bild.

    Gillad av 1 person

    ibod11 - Ingrid

    6 april, 2020 at 19:17


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: