Mina reflektioner

En dag i verkligheten

leave a comment »

Idag var jag ute i verkligheten, det är mycket som måste fotograferas, kontrolleras och mätas, här ser jag en av de få fördelarna med den pågående pandemin.

I normala fall blir det folksamling om man vecklar ut en ritning och börjar mäta samt fotografera, dessutom får man mängder med frågor, ”ska ni äntligen måla om” eller ”ska ni äntligen byta ut hissen” mm. I dessa tider av pandemi kan man i lugn och ro rulla ut sitt 10 meter långa måttband, bläddra bland ritningarna och fotografera, folksamlingen och frågorna uteblir. Resenärerna kan ju inte veta att jag förmodligen är en av de ofarligaste personerna dom möter under sin resa, då jag med 99% sannolikhet inte kan smitta dom, men dom håller av ren självbevarelsedrift avstånd och så gör även jag, så idag blev det varken folksamling eller frågor.

T-centralen, blå linje

De tunnelbanevagnar som syns i bilden kommer snart att vara ett minne blott, inom några år är de klassiska tunnelbanevagnarna som vi benämner som Cx ett minne blott. Cirka 1300 vagnar av denna typ levererades i olika versioner mellan åren 1949 – 1989.

Written by melkerlarsson

20 april, 2020 den 19:37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: