Mina reflektioner

Handlade mat på nätet och tog semester från matlagningen

with 2 comments

Idag tog jag emot en leverans av mat jag beställt på Coop.se, jag började ju handla mat på nätet i vintras, men sedan kom coronaviruset till landet. Då valde jag att pausa detta med att handla mat på nätet för att lämna plats för personer i riskgrupper, exempelvis min pappa.

Men när jag nu i helgen tittade in på Coop.se såg jag att det numera fanns gott om leveranstider under den kommande veckan, förmodligen har dom utökat sin kapacitet i och med att efterfrågan ökat i dessa coronatider. Så jag klickade runt och beställde en massa stapelvaror som jag vet har strykande åtgång här hemma och idag ställdes fyra tunga matkassar innanför min dörr, toppen.

Trots att kylen och skafferiet nu var välfyllda bestämde jag mig för att ta semester från matlagningen, fram emot kvällen stegade jag ner till den lokala pizzerian, Natalies, för att få maten tillagad och serverad vid bordet.

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Just när man behöver fylla på tunga stapelvaror är det suveränt med hemleverans. Vi handlar numera alltid med hemleverans. Någon enstaka gång besöker vi ICA-butiken här när det är något speciellt eller när man glömt något viktigt. Den där pizzzamåltiden med ölen till ser riktigt läcker ut.

  Gillad av 1 person

  Eva

  22 juli, 2020 at 11:38

 2. Visst är det bekvämt att få hem alla kassar och slippa plocka ihop eller bära tungt själv 😀 Jag kommer nog att utnyttja den möjligheten fler gånger men kanske min snåla sida stretar emot lite 😉 129 kr, som det kostar här, behåller jag hellre själv.
  Pizza som man serveras på resturang känns alltid lyxigt 😀

  Gilla

  ibod11 - Ingrid

  22 juli, 2020 at 18:09


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: