Mina reflektioner

Vi spelade minigolf i Tyresö

with 4 comments

Idag åkte jag och sonen till Tyresö för att spela bangolf (minigolf), en grej vi båda gillar, sonen vann den första rundan och jag den andra rundan, fullt rättvist.

På vägen till minigolfbanan passerade vi ett övergångsställe i Tyresö centrum som var ”pridemålat” i regnbågens alla färger.

När det kommer till pride har jag egentligen ingen uppfattning, men självklart ska man få älska den man vill. Jag har dock aldrig besökt stan i samband med prideparaden, det handlar dock inte om ett ställningstagande till saken sig, utan mer om att jag ogillar folksamlingar. Av samma skäl besöker jag inte stan när det är Quarnevalen, varken jag eller sonen gillar folksamlingar.

Annons

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Annorlunda pride-vecka i år men trevligt att frågorna uppmärksammas. Själv flyr jag Stockholm under pride eftersom jag har dåliga erfarenheter. Jag har inte känt mig inkluderad eller respekterad. Jag gillar mångfald, jämlikhet, frihet och med det förväntar jag mig ömsesidig respekt. Naturligvis har jag råkat ut för enskilda individer som inte skött sig men det är ju tyvärr sådant som påverkar – alltså håller jag mig bort får själva festivaldelen.

  Gillad av 3 personer

  MarveW

  31 juli, 2020 at 21:36

  • Jag tillhör väl knappast målgruppen för ”pride”, men har kollegor som kanske borde vara det, men ändå inte känner sig kallade av olika skäl. De håller sig m a o borta från pride.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   31 juli, 2020 at 21:49

   • Jag tror att vi alla tillhör målgruppen, egentligen, eftersom de brukar har seminarer mm som rör oss alla i samhället. Men det drunknar ju tyvärr i allt annat runt omkring.

    Gillad av 2 personer

    MarveW

    31 juli, 2020 at 22:09

   • Jo verkligen i skymundan, jag vet inget om pride förutom själva paraden

    Gillad av 1 person

    melkerlarsson

    1 augusti, 2020 at 07:39


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: