Mina reflektioner

Tidigt ute

with one comment

Efter två dagar där jag inte rört på mig så särdeles mycket ville jag verkligen ut och ta en promenad, men för att undvika den värsta värmen gav jag mig i väg tidigt.

Jag har bott i Skarpnäck i nästan 16 år, så det är sällan jag ser något nytt när jag promenerar i mitt närområde, ibland känns det som jag avverkat allt under mina promenader och det är kanske ett tecken på att man borde flytta och få ett nytt närområde att promenera i och upptäcka, men jag trivs ju så bra här, så jag stannar.

Idag kom jag dock faktiskt till en plats jag inte besökt tidigare, den judiska begravningsplatsen som ligger i anslutning till Skogskyrkogården. Att jag inte satt min fot där beror nog helt enkelt att på att det inte finns någon förbindelse mellan Skogskyrkogården och den judiska begravningsplatsen trots att dom är belägna vägg i vägg.

Efter att ha handlat lite mat kom jag hem nöjd och glad över min promenad, lite över 11 kilometer, det får man vara nöjd med en sådan här varm dag. Eftermiddagen ägnades åt matlagning och fotboll på TV/Dplay, jag fixade bland annat en pizzasallad av ett stort vitkålshuvud som jag köpte idag.

Written by melkerlarsson

10 augusti, 2020 den 00:01

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: