Mina reflektioner

Idag besökte jag kontoret

with 4 comments

Att arbeta hemma, såvida man kan det, är ju det nya normala i dessa coronatider, men idag var jag faktiskt inne på kontoret.

På tunnelbanan på väg till jobbet var det betydligt fler människor än vanligt, det märks verkligen att gymnasieskolorna har öppnat för klassrumsundervisning igen, det är framförallt resenärer i den gruppen som tillkommit.

Det var faktiskt riktigt härligt att komma in på kontoret och träffa livs levande kollegor, många av dessa har jag inte sett sedan i våras, men någon smittorisk förelåg inte, det var inte direkt trångt på kontoret om jag säger så.

Under lunchen kunde jag återuppta en gammal fin tradition, då promenerade jag nämligen bort till ICA Maxi Lindhagen för att handla mat i sällskap med en av mina dramaten. Precis som vanligt hamnade mina kylvaror i tygkasse som placerades i kylskåpet på jobbet i väntan på att jag skulle åka hem.

Resten av veckan kommer jag att arbeta hemma eller ute på stan, men under nästa vecka blir det ytterligare en eller två dagar på kontoret.

Written by melkerlarsson

25 augusti, 2020 den 19:30

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Man får verkligen vara tacksam när det är möjligt att komma till kontoret och träffa kollegor. Det behövs.

  Gillad av 1 person

  MarveW

  25 augusti, 2020 at 19:48

  • Vi är ju i grunden sociala figurer, så det behövs mänsklig kontakt, även om jag noterat att det finns många som lider betydligt mer av detta med distansarbete än vad jag gör. (Som i princip inte lider alls även om det är kul att träffa sina kollegor)

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   25 augusti, 2020 at 20:29

 2. Jag förstår att det kändes bra att få träffas ”på riktigt” och det går säkert att ordna så att ni turas om. Samma sak är det med att få besöka en mataffär fysiskt och inte bara digitalt. I min lokala lilla ica-butik är det aldrig någon trängsel och alla är väldigt duktiga på att undvika att komma för nära. Men storhandlar gör jag på nätet fortfarande. Man blir lätt lite bortskämd när de bär hem alla kassar 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  26 augusti, 2020 at 18:41

  • Att handla mat på nätet är helt underbart, jag gör det då och då, men det sitter långt inne att handla all mat på nätet.

   Gilla

   melkerlarsson

   26 augusti, 2020 at 20:30


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: