Mina reflektioner

En höstpromenad hemmavid

with 2 comments

Idag blev det en promenad på hemmaplan, ville hinna hem till kl 14:00 då försnacket inför Stockholmsderbyt AIK – Hammarby började, man har sin prioriteringar.

Söndagen bjöd på höstväder, men det gick knappast att jämföra med det ljuvliga vädret som rådde under gårdagens besök på Skansen. Matchen då, inte mycket att skriva hem om, Hammarby förlorade med 3 – 0 mot AIK, jävla skit rent ut sagt, men det är många omgångar kvar allsvenskan avslutas först i december, mer än en månad senare än normalt.

Månne man kunna dricka glögg medans man ser på allsvensk fotboll? Nåja, jag gillar inte ens glögg, men en julöl kanske slinker ner i samband med den sista omgången i december.

Annons

Written by melkerlarsson

21 september, 2020 den 00:03

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Promenad gillar jag men fotboll… nej tack, för min del. Dock ska erkännas att det är något mer uthärdligt nu utan publik då ljudnivån genom tv:n blir mer dämpad. Annars är fotboll ett förfärligt skrän som inte fungerar som bakgrundsljud.

  Gillad av 1 person

  MarveW

  21 september, 2020 at 11:59

  • Ha ha, alla gillar inte fotboll, jag saknar verkligen publiken och ljudtapeten som publiken bidrar med. Lämnar man TVn för en stund hör man direkt om det var borta- eller hemmalaget som gjorde mål. Vill jag ha bakgrundsljud slår jag på radion, föredrar helt klart radio när det kommer till nyheter och mycket annat.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   21 september, 2020 at 21:07


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: