Mina reflektioner

En promenad på spåret

with 2 comments

Idag besökte jag Tvärbanans hållplatser Bromma Blocks och Bromma flygplats som fortfarande befinner sig under byggnad, Kistagrenens första etapp från Norra Ulvsunda till Bromma flygplats öppnar den 13 december, med andra ord om mindre än en månad.

Vi började med att promenera på banvallen och upp på bron där hållplatsen Bromma Blocks är belägen, att gå med skyddskor på den grova makadamen är ganska så jobbigt, man försöker så gott det går att sätta fötterna på betongsliprarna. Vi tittade på hållplatsen Bromma Blocks och ett antal behov av kompletteringar framkom, därefter fortsatte vi till hållplatsen Bromma flygplats som vi besökt tidigare, där diskuterade vi den föreslagna lösningen på problemet, 100% enighet uppnåddes direkt.

Hållplats Bromma Blocks under byggnad i november 2020

Jag avslutade besöket med att handla, att det råder en pandemi syntes inte på parkeringen utanför köpcentrumet Bromma Blocks och Stora Coop där jag fyllde en matkasse inför den stundande helgen. Därefter promenerade till Tvärbanans hållplats Karlsbodavägen för att påbörja resan hemåt mot en ledig helg.

Written by melkerlarsson

21 november, 2020 den 00:01

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det går undan med byggandet på Tvärbanan ser jag. Intressant att det är så mycket folk vid Bromma Blocks fast vi är rekommenderade att inte vistas i köpcentra eller i butiker. Här i Ekerö centrum är det nästan tomt på folk. Såg under min morgonpromenad att det är långa bilköer ut från Ekerö. Man undrar vart de är på väg? Kanske till Bromma Blocks!?

  Gillad av 1 person

  Eva

  21 november, 2020 at 12:52

  • Dom stora köpcentrumen ute i förorterna har inte varit särdeles folktomma under pandemin, så det var väl inte osannolikt att dom var på väg till Bromma Blocks eller Mall of Scandinavia. Inne stan har det dock varit glest med kunder i de flesta butiker under hela pandemin, förutom i matbutiker som ligger i anslutning till större bostadsområden.

   Gilla

   melkerlarsson

   21 november, 2020 at 15:08


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: