Mina reflektioner

En grå och mörk söndag

with 7 comments

Med risk för att vara tjatig, det var grått och mörkt även denna dag, så fick jag det sagt. Starten på dagen gick verkligen i slow motion, åt frukost tidigt, men återvände till sängen och slumrade en bra stund innan jag tog mig i kragen och förberedde mig för att gå ut. Den förkylda sonen fick stanna hemma även idag.

Under promenadens inledning lyssnade jag på det senaste avsnittet av podden ”Stjärnbaneret” som handlar om USAs historia, en mycket bra podd, detta avsnitt handlade Franklin D Roosevelts första mandatperiod som USAs president.

När jag lyssnat färdigt på podden gick jag mestadels och funderade på än det ena än det andra, bland annat på avsaknaden av ljus och därmed mörkret. Jag är tacksam över att jag inte är en person som lider av depressioner eller nedstämdhet, denna tid på året måste vara riktigt jobbig för de människor som lider av depressioner eller nedstämdhet.

Jag passerade återigen den nyöppnade Willys i Sköndal för att försöka få ett självscanningskort, dom lyckades inte heller denna gång aktivera ett sådant åt mig, så nu ger jag upp, det blir inga fler besök i den butiken. Väl hemma är det fotboll på TV som gäller för min och sonens del, avslutningen av allsvenskan och därefter Londonderby mellan Tottenham och Arsenal.

Written by melkerlarsson

6 december, 2020 den 15:29

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja det är verkligen grått nu. På alla sätt och vis. Laddar också för Londonderbyt. Hoppas det blir med publik där också!

  Gillad av 2 personer

  Eva

  6 december, 2020 at 16:52

  • Det blir nog med publik, fredagens match gick ju också i London och publik tillåts i vissa städer/områden, så det borde vara publik.

   Gilla

   melkerlarsson

   6 december, 2020 at 17:07

 2. Ja, det är grått och dimmigt här också och den snö som kom håller långsamt på att förvandlas till is på gångvägarna.
  Jag hör också till den lyckliga skara som slipper både höst- och vårdepressioner. För det sägs vara vanligt även att drabbas när ljuset återvänder.

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  6 december, 2020 at 18:19


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: