Mina reflektioner

Varför larmar du om trängsel?

with 3 comments

Varför larmar du om trängsel om du själv var där? Jag har under de senaste veckorna sett diverse ”larm” om trängsel på allehanda ställen i stan i såväl sociala media som i mer traditionell media.

Men ett eller många frågetecken infinner sig, om man nu var på platsen och ”larmade”, bidrog man inte själv till trängseln på gatan eller i köpcentrumet? Var mitt skäl att besöka ex Mall of Scandinavia under Black Friday eller under julhandeln viktigare än alla andras skäl? Dessa larm om trängsel väcker fler frågor än vad man får svar, jag är med andra ord ganska trött på ”larm om trängsel”.

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jo, det finns olika skäl. Livet är ju inte rättvist. Vissa behöver ta sig till jobbet, för att inte förlora det, andra kan behöva besöka sjukvård, apotek mm. Då är det viktigt att vi andra inte är där och skapar trängsel.

  Gillad av 2 personer

  MarveW

  15 december, 2020 at 23:45

  • Jag håller med dig, alla kan inte arbeta hemma, men när man väljer bort de lugna gatorna och väljer att bege sig till de stora shoppingstråken och köpcentrumen för att därefter larma om att det är trångt blir jag tämligen förvånad för att inte säga irriterad. Det går alldeles utmärkt att undvika trängsel i Stockholm om man behöver besöka ett apotek eller uppsöka sjukvården, men då får man välja bort Drottninggatan och Mall of Scandinavia..

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   17 december, 2020 at 19:55

 2. Kan hålla med dig.

  Gillad av 1 person

  Tony

  16 december, 2020 at 08:27


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: