Mina reflektioner

Slappt värre

with 2 comments

Igår gjorde jag något avvikande, jag var inne i stort sett hela dagen, var bara ute en kort stund för att uträtta några ärenden i närområdet. Orsaken var förstås väderrelaterade, det blåste rejält och dessutom regnade det tidvis, inget väder som inbjöd till utevistelse och gårdagens tunna snötäcke var förstås försvunnet.

Att bara vara hemma och ta det lugnt tillhör inte mina bästa grenar om jag säger, men jag lät mig inspireras av en mästare på området, katten. Efter frukosten lade jag mig på sängen och tog på mig hörlurarna och lyssnade på ett par sparade poddavsnitt, bredvid mig låg förstås katten, han sov gott.

Under eftermiddagen tittade jag förstås på engelsk fotboll, katten stannade dock i sängen, vid ett tillfälle kom han ut och hoppade upp på köksbordet och tittade ut. Därefter gäspade han och återvände in till sovrummet och somnade om…


Idag fyller katten år, sex år, så nu på morgonen har han firats med räkor, en klar favorit, den här katten älskar skaldjur. Han fick även kattgodis, dock sjöng jag inte för honom, om jag gjort det skulle jag nog blivit anmäld för djurplågeri och det vill jag inte riskera.

Idag verkar det inte bli något regn, i alla fall inte under dagen, så idag MÅSTE jag bara ut och röra på mig, inte en dag till inomhus för min del.

Written by melkerlarsson

28 december, 2020 den 07:43

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grattis till katten på 6-årsdagen. Katter är mästare på att leva i nuet och bara ta det lugnt så där har du en bra lärare och inspiratör 😀

    Gillad av 1 person

    ibod11 - Ingrid

    28 december, 2020 at 18:31

  2. Grattis till katten. Må han leva i minst 20 år!

    Gillad av 1 person

    Kristallina

    28 december, 2020 at 19:19


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.