Mina reflektioner

Jag ser framemot helgen

with 6 comments

Under de senaste veckorna har jag lett och organiserat ett antal större möten, där jag i princip stått för alla förberedelser, all faktainsamling och dessutom all föredragning, samtliga möten har förstås skett digitalt, men även digitala möten kräver en hel del av den som leder dessa.

Under mötena har väl katten inte varit direkt samarbetsvillig, han har under ett antal av dessa möten korsat tangentbordet och förstås hamnat i bild, vid ett tillfälle lyckades han dessutom stänga av min mikrofon genom att samtidigt trampa på två olika tangenter vilket krävs för att mikrofonen ska stängas av.

Så jag ser verkligen framemot en ledig helg, nästa vecka ser dessutom tämligen lugn ut i kalendern, men det lär nog hinna ändra på sig tills dess.

Written by melkerlarsson

12 februari, 2021 den 22:00

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Har noterat att katter har en tendens att nonchalant spatsera in i bild vid möten. Däremot är hundar inte alls lika villiga att visa upp sig. Lite charmigt tycker jag men inser att vissa djurägare blir väldigt stressade.

  Gillad av 1 person

  MarveW

  12 februari, 2021 at 22:13

  • Jo, katter ser man då och då under möten, I morse var det dock en hund som inte visade sig i bild, men intensivt skällde i bakgrunden som fort hundens matte yttrade sig.

   Katten är trots allt ett uppskattat inslag hos de andra mötesdeltagarna, men irriterande när han lyckas stänga av min mikrofon.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   12 februari, 2021 at 22:44

 2. Jag tränar fortfarande på att vara med i möten digitalt. Nästa utmaning är Zoom där jag just fått info om olika rum (utan att förstått). Jag har långt till din kunskap om möten via nätet. Jag hoppas att jag kan hänga med i nästa möte men det återstår att se.

  Gillad av 1 person

  uppsalaewa

  13 februari, 2021 at 10:15

  • Zoom är bra, är synnerligen populärt i gruppen 65+, bland andra också. Har samråd med pensionärsorganisationer på jobbet och dom klagar på att vi inte använder zoom, även min pappa och hans fru gillar zoom. Detta med rummen behöver du inte fundera över, det sköter mötesledaren, så du förflyttas automatiskt till en mindre grupp, en delmängd av alla kallade. Därefter flyttas du tillbaka automatiskt, du kanske behöver klicka på ett ”ok” eller så men inte mer.

   Gilla

   melkerlarsson

   13 februari, 2021 at 14:47

 3. Man kan kanske behöva ett litet skratt då och då under långa möten men det är klart att det inte är bra om katten trampar på fel tangenter. Men annars är det säkert bara glada miner när din katt visar sig 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  13 februari, 2021 at 18:04


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: