Mina reflektioner

Jag lämnade långkalsongerna hemma

with 4 comments

Idag blev det återigen en promenad i närområdet, jag strosade ut från Skarpnäck via Skarpnäcks sportfält, på gräsplanerna åkte folk skidor, men vred jag på huvudet såg jag Skarpnäcks konstgräsplan som är hemmaplan för Spårvägens FF där träningen inför vårsäsongen pågick för fullt.

Spårvägens FF huserar i division 4 Stockholm södra, så dom har inte långt till sina bortamatcher, närmaste bortamatchen äger rum drygt en kilometer bort, ett lokalderby mot Bagarmossen-Kärrtorp. Spårvägen har dock en anrik historia, under 90-talet återfanns dom i division 1, vilket innebar att dom låg en serie under allsvenskan och fick möta storheter som Djurgården och Hammarby, men det var för länge sedan.

Promenaden fortsatte via Skogskyrkogården och den Södra judiska begravningsplatsen innan jag fortsatte hemåt. På hemvägen passerade jag Willys i Sköndal och passade på att gå in och handla lite, butiken är fortsatt svår att nå för oss som kommer till fots eller per cykel, men då lervällingen numera frusit och täckts av snö kunde jag äntligen nå butiken utan en lång omväg. Har avstått från att besöka Willys då jag inte kunnat ta del av de bästa erbjudandena och man vill ju inte betala mer än vad andra gör, jag är ju ändå smålänning av börd, men efter en massa trassel har jag äntligen fått ett Willys+ medlemskap, så nu är även jag betrodd av Willys. Nu återstår bara att kunna självscannra i butiken, vilket man tydligen behöver ha ett körkort för att kunna göra, vilket jag saknar.

Efter hemkomsten blev det sport på TV, engelsk fotboll, vilket förmodligen inte förvånar någon, å idag njuter jag av att solen går ner först 16:39.

Written by melkerlarsson

14 februari, 2021 den 16:41

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag som tycker att det är så enkelt och bra att handla på Willys inser nu att för alla är det inte enkelt!☺️

  Gillad av 1 person

  Anna

  14 februari, 2021 at 19:55

  • Det kanske finns en annan lösning om man inte har körkort, men det var inget som jag erbjöds när jag frågade idag. Å andra sidan är det bara att inse att man är lite udda när man är snart 60 och saknar körkort.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   14 februari, 2021 at 20:57

 2. När jag e-handlade på Willys första gången blev jag pluskund direkt, trodde jag skulle ansöka men det blev automatiskt från dag 1.

  Gillad av 1 person

  Tony

  15 februari, 2021 at 06:08

  • Problemet var att dom hävdade att jag hade skyddad identitet, när jag svarade att jag inte hade det, så fick jag till svar att jag hade ett samordningsnummer = icke bosatt i Sverige. Då gav jag upp och anmälde till Willys att jag ville att dom tog bort alla mina personuppgifter, hävdade GDPR, då dom uppenbarligen lagrade felaktig data, därefter gick det snabbt, jag hotade med än det ena än det andra, så det löste sig till slut.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   15 februari, 2021 at 22:02


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: