Mina reflektioner

En solig dag på jobbet

with 2 comments

I morse begav jag mig i väg till Kista centrum i nordvästra Stockholms kommun för ett möte om ledstråk vid bussterminalen som är belägen under tunnelbanan som löper på en bro genom Kista centrum.

Jag mötte upp entreprenören i en byggbod, efter lite small-talk begav vi oss ut på terminalen för att diskutera hur ledstråken skulle dras, hade det inte funnits så många pelare, sittgrupper och konstverk så hade ledstråken kunna dragits på ett bättre sätt. Det handlar dock om att göra det bästa av situationen och det tycker jag att vi lyckades med idag.

Därefter gick jag en sväng i Kista centrum, handlade bland annat mat och förundrades över hur detta centrum förändrats sedan jag arbetade hos Stockholms stad på det sk Norra Järvafältet i Akalla, Husby och Kista under 1980-talet. Därefter begav jag mig hemåt för att besvara förmiddagens mailskörd.

Framemot eftermiddagen tog jag en promenad hemmavid, i solens sken styrde jag stegen bort mot Flatensjön där den porösa och potentiellt farliga isen fortfarande ligger kvar på sjön, men tack och lov höll sig alla besökarna på torra land eller på bryggorna. Det var underbart att stå på stranden en stund och låta solen värma ansiktet innan jag återvände hemåt.

Written by melkerlarsson

2 mars, 2021 den 20:33

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vilken fin stämning! Väldigt vackert!

    Gillad av 2 personer

    Kristallina

    2 mars, 2021 at 23:02

  2. Visst är det fint att låta solen värma ansiktet en stund.

    Gillad av 1 person

    Eva

    4 mars, 2021 at 15:25


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.