Mina reflektioner

Vart tog våren vägen?

leave a comment »

Våren som varit på ett efterlängtat besök här i Stockholmsområdet har uppenbarligen lämnat oss för en stund och en blick på väderleksprognosen för de närmaste 10 dygnen förtäljer mig om att minusgraderna och snön kommer åter. En prognos är dock bara en prognos, så var det i slutändan blir återstår att se.

Hade jag undsluppit blåsten hade vädret varit klart godkänt idag, men jag kom i alla fall ut tidigt så jag fick njuta av en blå himmel under dagens promenad, men blåsten om 7 – 15 sekundmeter var ingen njutning. Då det blåste så förlade jag en stor del av promenaden till Skogskyrkogården där alla tallarna ger gott om lä.

I och med dagens promenad kan jag konstatera att konditionen som jag tappade i och med den där eländiga förkylningen som sonen drog hem från skolan för ett par veckor sedan är åter precis som den ska, dagens närmare 9 kilometer långa promenad gjorde mig inte det minsta trött. Däremot tog jag en tupplur på eftermiddagen när jag kom hem, men den får nog tillskrivas katten, det såg så mysigt ut när han låg på sängen och sov när jag kom hem, så jag kunde inte motstå frestelsen och lägga mig bredvid honom, naturligtvis somnade jag.

Written by melkerlarsson

6 mars, 2021 den 16:38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: