Mina reflektioner

Ett nytt sätt att hämta paket

with 6 comments

I förra veckan var jag inne på Dressmans webbshop och beställde tröjor till mig och sonen, såväl pikétröjor och t-shirts, vi båda behövde fylla på i garderoben, dessutom var det fri frakt upptäckte jag.

För första gången dök instabox upp som ett leveransalternativ, då det finns en instabox nere på Coop som ligger mindre än 100 meter hemifrån valde jag det alternativet och det visade sig vara mycket smidigt. Man kan välja vilken instabox man vill få paketet levererat till, jag valde förstås den närmaste, men ibland kanske man av olika skäl vill välja någon annan, en som ligger nära jobbet eller en som har generösare öppettider.

När kläderna från Dressman fanns att hämta i instaboxen på Coop kom det ett SMS, jag klädde på mig och gick ner och tryckte in den åttasiffriga koden och vips öppnades en lucka, då det var bara att plocka ut påsen med våra tröjor och stänga luckan efter sig och gå hemåt.

Jag kommer definitivt att välja detta leveransalternativ i fortsättningen, när det erbjuds, passar väl inte riktigt när man beställer vitvaror eller en TV, men oftast är ju paketen/påsarna inte så stora.

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Aldrig hört talas om och aldrig sett men alla sätt är bra utom de dåliga 😀

  Gillad av 1 person

  Kristallina

  7 april, 2021 at 18:19

 2. Då förstår jag. Har sett detta leveransalternativ, men inte förstått hur det ska hämtas. Hur vet man att paketet får plats i boxen?

  Gillad av 1 person

  Eva

  7 april, 2021 at 19:16

 3. Smidigt och bra men jag tror inte att jag har tillgång till det leveranssättet här. Men jag skulle absolut testa det om jag fick chansen.

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  7 april, 2021 at 19:26

  • Sökte på instabox hemsida, dom finns på ett par ställen i Östersund, men har inte så många uthämtningsställen som ett motsvarande område i Stockholm skulle haft. Inom tjugo minuters promenad har jag minst fem ställen som har instabox, förmodligen fler.

   Gilla

   melkerlarsson

   7 april, 2021 at 22:27


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: