Mina reflektioner

Efter en veckas ledighet är jag tillbaka till verkligheten

with 4 comments

Det blir en rivstart med en sektionskonferens, förstås kommer denna att hållas digitalt, en sektionskonferens inkluderar i mitt fall ganska så få personer. Hade det handlat om en avdelningskonferens hade det handlat om ett åttiotal personer.

En fysisk konferens med övernattning lär jag få vänta på av besparingsskäl, inte mig emot, med över fyrtio års arbetslivserfarenhet så kan man det där, så jag kör gärna digitala konferenser fram till pensionen, även om jag kommer att sakna frukosten på konferensanläggningarna.

Det är bara att konstatera att konferensanläggningar tillhör en bransch som kommer att ha det tufft under de kommande åren, detsamma lär gälla restauranger som baserar sin verksamhet på representation samt all annan verksamhet som är berodde av konferenser och mässor, såsom flyg, hotell och Taxi.

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag hatade sådana där jobbtillställningar, personaldagar, konferenser mm. Fick aldrig ut något av dem utom som du så träffande säger – frukosten.. Tror också att konferensanläggningsbranschen kommer att få det jättetufft framöver.

  Gillad av 1 person

  Eva

  17 maj, 2021 at 09:28

 2. Konferensanläggningarna får nog söka nya kunder och ändra inriktning nu när företagsledningar har insett hur mycket pengar de kan spara in på andra lösningar. Jag vet inte hur många anställda som är glada för det men jag kan tänka mig att man tröttnar efter ett antal konferenser. Men så är det ju det där med hotellfrukostarna…

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  17 maj, 2021 at 19:11


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: