Mina reflektioner

Som en uttorkad flodfåra

with one comment

Under dagens promenad passerade jag rot som trängt upp ur asfalten, efter att den trängt upp ur asfalten har den förmodligen slipats av i samband med snöröjning och av alla mänskliga fötter som passerat.

Jag fick en förnimmelse om en uttorkad flodfåra eller en stelnad lavaström sedd från luften eller rymden, det är uppenbarligen inte bara barn som har fantasi, även fantasin hos oss vuxna kan uppenbarligen skena iväg om vi bara låter den göra det.

Under eftermiddagen njöt jag av allsvensk fotboll, Örebro – Hammarby, till min och sonens stora glädje vann Hammarby matchen med 0-2, men gör man mål ca 30 sekunder efter att matchen börjat så sätter man ju agendan och därmed en press på motståndaren.

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ja där i rötter kan också min fantasi skena iväg, jag hittade en mycket fin liten rot vid en sjö på rean jag gjorde i fredags. Det fick följa med hem… den ligger på tork nu. Apropå rot: För en vecka sedan gav jag bort 4 vedbingar (hopspikade av fem lastpallar vardera Jag lyfte oh lyfte den sista utan att det hände något, jag bröt och tiltade och lyfte och bingen började Lyfta sig från backen då den plötsligt exploderade och det stod vedträn som en solfjäder. Vad hade hänt? Jo en rot hade tagit sig in och växt fast på den undre pallen… vart till att sätta på en skopa och lasta och köra över…

    Gillad av 1 person

    Åke

    18 juli, 2021 at 17:49


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: