Mina reflektioner

Dags för semester igen

with 6 comments

Nu har jag loggat ut från jobbdatorn och därmed har huvudsemestern, den längre semestern inletts. Jag delar ju alltid upp min semester, en en kort period i slutet av juni och den längre semesterperioden under augusti.

De två senaste åren har det dock känts märkligt att gå på semester hemifrån, inga kollegor att hälsa på eller småprata med innan man ger sig hemåt mot ledigheten, men förhoppningsvis ser det annorlunda ut nästa sommar.

Det finns bara en inplanerade aktivitet under semestern, en kryssning med Silja Line till Härnösand och höga kusten med Silja Line för mig och sonen. I övrigt blir det spontant, men det kommer hända något varje dag, att göra som katten och ligga slappa hela dagen är helt klart mot min natur.

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hoppas att det blir en fantastisk semesterperiod 😀 Jag har också tittat lite på kryssningarna till Höga kusten men i år kom jag ju dit på annat sätt. Kul att ni gör ett norrlandsbesök, men några fjäll lär ni knappast se 😉

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  27 juli, 2021 at 19:16

  • Några fjäll lär vi knappast se, för sonen som aldrig varit norr om Gävle blir detta en upplevelse. Jag har inte varit norr om Gävle sedan 2005 då jag deltog i vintertester av pendeltåg mellan Gällivare – Kiruna – Riksgränsen.

   Gilla

   melkerlarsson

   27 juli, 2021 at 21:27

 2. Har hört att den kryssningen är fin. Hoppas att ni får bra väder 😊

  Gillad av 1 person

  maria65a

  27 juli, 2021 at 21:24

  • Jo, jag har hört många positiva kommentarer om den kryssningen, i år kändes det extra bra. Att fixa resande, boende och mat med några klick på nätet, håller på att ta hand om dödsboet efter min mammas fd sambo som avled i april, min mamma gick bort -96, så det kändes skönt med något enkelt.

   Gillad av 1 person

   melkerlarsson

   27 juli, 2021 at 21:33

 3. Vi har också varit frestade att åka på den kryssningen. Det kommer att bli jättefint. Skönt för er att komma bort ett tag efter allt jobb med dödsboet mm. Undrar vad ni gör med katten?! Ska bli intressant att läsa om och se bilder från kryssningen.

  Gillad av 1 person

  Eva

  27 juli, 2021 at 22:30


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: