Mina reflektioner

En vecka med semester från matlagningen

with 5 comments

Under den kommande veckan behöver jag bara tänka på mig själv när det kommer till matlagning, så jag tar återigen semester från densamma.

Det kanske kan låta lite märkligt, jag som har matlagning som ett av mina stora intressen, men det är precis som med jobbet, jag älskar mitt arbete och trivs till 100%, men ibland är det skönt att ha semester även från jobbet.

Inom någon minuts promenad hemifrån finns sex stycken caféer / restauranger som antingen erbjuder en att äta på plats eller att ta med maten hem, så valet är lätt, jag tar helt enkelt semester från matlagningen under några dagar.

Det senaste tillskottet här hemmavid är Umi Sushi, vilka serverar sushi på en nivå jag aldrig tidigare ätit, helt enkelt sushi i världsklass, så jag lär utan problem kunna ta semester från matlagningen under den kommande veckan, någon risk för svält eller undernäring föreligger m a o inte.

Annons

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Åh, gott!! 😀 hoppas du har en bra semester! Kram

  Gillad av 1 person

 2. Det låter härligt och något som jag tror många skulle vilja. Det är skönt att slippa matlagning men risken är att man slarvar med maten och kanske småäter en massa onyttigt. Du verkar i alla fall ha en plan för att din mat ska vara både varierad och bra. Säkert god också 😀

  Gillad av 1 person

  ibod11 - Ingrid

  2 augusti, 2021 at 19:13

 3. Jag älskar oxå att laga mat, det är där jag kopplar av från långa arbetsdagar. Efter att ha haft en stor familj så har jag problem att laga mindre än 6 portioner mat så det finns alltid mängder av matrester. I mitt nästa liv kanske jag blir en sån som är ointresserad av mat vilket min våg skulle uppskatta 😀
  God sushi är livet!

  Gillad av 1 person

  maria65a

  3 augusti, 2021 at 06:28

  • Att laga mat är riktigt kul, något jag lägger en hel del tid på detsamma gäller matinköp. Jag brukar lyssna på radio, podd eller ha sport på TV i köket när jag lagar mat.

   Gilla

   melkerlarsson

   3 augusti, 2021 at 16:41

   • Idag har jag ägnat mig åt att fixa matlådor för veckan. Lite enformigt men om det är gott så…

    Gillad av 1 person

    maria65a

    3 augusti, 2021 at 19:33


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: